Unibet odds

Unibet odds

Unibet odds gir deg en komplett fotballpakke. Oddsapp, scoringsoppdateringer, live fotballstream og store oddsbonuser. De har også et av de laveste omsetningskravene på bonusene.

  • Unibet oddsbonus: 500 % opptil 500 kr eller 200 % opptil 1000 kr
  • Omsetningskrav: 8X / 5X
  • Innskuddsmetoder: VISA, MasterCard, Neteller, Skrill, Paysafecard, Trustly
  • Mobil oddsapp: Ja
  • Scoringsoppdatering: Ja
  • Live fotballstream: Ja
  • Nettside: unibet.com

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Unibet oddsbonus

Unibet gir deg en av de beste oddsbonusene, og det er ikke bare fordi bonusen er stor. Når du gjør ditt første innskudd kan du bruke alle tilgjengelige betalingsmetoder, og du kan velge mellom to ulike oddsbonuser. På ditt første innskudd kan du velge mellom 500 % oddsbonus opptil 500 kr eller 200 % oddsbonus opptil 1000 kr. Omsetningskravet er best i klassen. For bonusen på 500 % gjelder kravet på 8X, mens det for bonusen på 200 % er 5X.

Mobil odds

Med egen oddsapp har Unibet odds en av de beste løsningene for spill på mobil. Med denne appen har du både scoringsoppdateringer og mulighet til å se livestream fotball. Selv om du ikke laster ned mobilappen for odds har du fortsatt tilgang til et stort utvalg av live odds og vanlig odds. Den mobile bettingsiden er oversiktlig og du finner enkelt frem til de kampene du vil spille på ved å bruke søkefunksjonen. Du kan også raskt sjekke hvilke oddsbonuser som er tilgjengelig på kampanjesiden.

Praktisk informasjon

Unibet odds har døgnåpen kundesupport som er tilgjengelig på norsk. Det sikrer at du får rask hjelp når du trenger det. Noe annet som er raskt og praktisk er uttak Unibet behandler nemlig uttak innen 12 timer, og du kan selv velge hvilken uttaksmetode du vil så lenge den er verifisert. I tillegg til odds finner du et stort utvalg av spilleautomater, bingo på nett og live casino.