Om oss

Vi er en gjeng som liker odds, sport og spill. Her kan du lese mer om oss og ta kontakt med oss dersom du har innspill til hvordan vi kan bli bedre.

Om oss

Som nevnt er vi en gruppe som er interessert i sport og spill på nett. Samtidig liker vi å se kamper på nett. Ofte er det bare dårlige løsninger på hvordan du kan se live stream av fotball med dårlig forbindelse og dyre abonnementer. Derfor tenkte vi å lage denne nettsiden for å hjelpe deg med å se fotball live på nett.

Livestream fotball

Mye av spenningen med fotball er ikke bare å heie på laget sitt, det er også å kunne ta direkte glede i seierne etter å ha plassert noen gode bets. Derfor finner du også mye informasjon om norske bettingsider. I tillegg finner du info om betalingsmetoder og mye annet nyttig.

Kontakt oss

Vi er sikre på at denne nettsiden kan bli enda bedre enn den er. Derfor setter vi pris på om du kontakter oss med innspill til hvordan vi kan bli bedre. Vi setter pris på alle innspill, uavhengig om det er ris eller ros. Men, vi blir ekstra glade for ros selvsagt. Bruk skjemaet du finner på Grumpy Boo Affiliation for å komme i kontakt med teamet bak livestreamfotball.info.