Oddssystemer

Det finnes dessverre ingen oddssystemer som garanterer gevinst, men det finnes flere systemer som kan gi deg økt vinnersjanse. Her kan du lese mer om de forskjellige oddssystemene.

Oddssystemer

Søker man etter oddssystem på Google kan man komme over mye rart. Ofte blir man lovet gul og grønne skoger, og det viser seg ofte at man blir lovet litt for mye. Som vi nevnte innledningsvis så finnes det ingen systemer som vil gjøre deg rik. Men, det finnes systemer for odds som kan gi deg en litt større sjanse til å vinne på din oddskupong.

Single, dobbel og trippelbet

Noen av de aller enkleste oddssystemene er single, dobbel og trippelbet. Dette er oddssystemer som du kan bruke selv om du har en oddskupong med for eksempel 5, 6 eller enda flere kamper. Oddssystemet fungerer slik at dersom du har en kupong med 5 kamper og bruker dobbelbet, vil du få en systemkupong som lager dobbelbonger av alle mulige kombinasjoner av de fem kampene. Fordelen med dette er selvsagt at du bare trenger å ha to riktige for å få utbetalt en gevinst. Og, dersom du har mer enn to riktige kryss, vil du selvsagt få utbetalt for flere riktige kombinasjoner. Det kan gi deg både økt vinnersjanse og mer spenning når du ser live stream fotball.

Yankee og Lucky

Oddssystemer

Yankee og Lucky er en kombinasjon av ulike oddssystemer. Dersom du spiller et Yankee bet, vil du ha en oddskupong som har singlebets, dobbelbets, trippelbets, og så videre. Det betyr at du lager alle mulige forskjellige kombinasjoner som er mulig på oddskupongen.

Bethard Odds

Dersom du skal vinne på oddsen handler det ikke bare om å ha oddssystemer, det hjelper også å ha den høyeste oddsen. Det kan nemlig hjelpe deg å komme samlet ut med en gevinst over tid. Bethard er kjent for å være en bettingside med høy odds. Faktisk har de ofte kommet best ut i oddssammenligninger. Som ny oddsspiller på Bethard får du 100 % oddsbonus opptil 1000 kr. Du kan hente din oddsbonus her:

  • Gå til bethard.com
  • Åpne en konto
  • Få 100 % oddsbonus opptil 1000 kr

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.