Odds på virtuell sport

mobilebet odds på virtuell sport

Virtuell sport har blitt mer populært den siste tiden. Dette er spill som blir utført av datamaskiner. Det gir deg muligheten til å både se og spille på kamper mellom de beste lagene når som helst.

Virtuell sport

Det er først og fremst fotball som er tilgjengelig som virtuell sport. Dette gir alle som er fotballinteresserte en god mulighet til å spille på storkamper med gode muligheter for stream fotball. Selve kampene blir satt opp av bookmakerne og spilles mellom datamaskiner. Det kan gi gode muligheter for å vinne penger på odds for de som er flinke med statistikk.

Odds på virtuell sport

Ennå er det ikke så veldig stort utvalg av odds på virtuelle sporter, men du kan finne fotball odds på de aller fleste tippesider. Det kan virke litt merkelig å spille på disse kampene som er dataanimert, men det er ingen tvil om at de kan gi god underholdning og noen fine gevinster når sesongen er over og det er lenge til avspark igjen. Nedenfor kan du lese mer om hvordan du kan spille gratis på odds for å se om denne formen for tipping på nett passer for deg.

Gratis oddsbonus

Mobilebet er en tippeside som har bra utvalg av odds på virtuell sport. Her spilles det alltid en toppkamp som du kan plassere et bet på og se på fotballstream. I tillegg kan du spille på hesteløp, hundeløp og basketball.

Som ny spiller får du 50 kr gratis oddsbonus når du åpner spillerkonto. Det gir deg en perfekt mulighet til å undersøke nærmere om odds på virtuell sport er noe som passer for deg.

Mobilebet har også en knallbra oddsbonus til spillere som gjør sitt første innskudd. Setter du inn 100 kr på første innskudd mottar du en oddsbonus på 500 %. Det gir deg tilsammen 600 kr å spille for.

  • Gå til www.mobilebet.com og åpne konto
  • Få 50 kr gratis oddsbonus
  • 500 % på første innskudd

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.