Odds på eSport

odds på esport

I de neste 5 årene er sjansen stor for at du kommer til å se mer til eSport. Ihvertfall dersom Goldman Sachs får rett. Storbanken har forutsett at verdens raskest voksende idrett skal dobles over de neste 5 årene. Odds på eSport er bare litt av det du kan glede deg over.

eSport

eSport er en lagsport hvor to lag konkurrerer i dataspill. Turneringene og konkurransene trekker store folkemengder og det er store premier til vinnerne. I Norge har vi Telenorligaen, mens det på verdensbasis er flere ulike turneringer. Det er beregnet at sporten i dag når ut til mer enn 350 millioner mennesker, men, flere skal det bli. Spillene det konkurreres i er blant annet League of Legends, Dota 2 og CS:GO. Turneringene kan du ofte følge på eSport live stream på Twitch eller Youtube. 

Odds på eSport

Det har blitt klart at fra 2019 vil du kunne spille eSport odds på Norsk Tipping. Det er ingen tvil om at dette vil være med å løfte frem sporten. Men, allerede i dag kan du spille odds på eSport. Flere utenlandske bettingsider tilbyr odds på eSport. Det er også flere ulike bets du kan plassere, som for eksempel vinner, asian handicap og live bets på eSport.

Det er også blitt mer fokus på eSport fra de utenlandske bettingsidene. Blant annet har Unibet inngått samarbeid med det danske eSportlaget Astralis. For oss som interesserer oss for odds og eSport er dette veldig gode nyheter.

eSport live streaming

Unibet har tidligere tilbydd eSport live stream fra turneringer, og vi er ikke i tvil om at dette er noe vi kommer til å se igjen. Spesielt etter at samarbeidet mellom Astralis og Unibet ble offentliggjort. Fordelen med eSport live stream på Unibet er at denne er uten forsinkelser, slik som på Twitch.

Gratisspill til eSport

Mobilebet er kjent for å ha det beste utvalget av odds på eSport. Det er også en spillside som er godt kjent for å ha noen av de beste oddsbonusene. Som ny spiller får du nemlig 50 kr gratisspill til eSport når du åpner spillerkonto. Setter du inn 100 kr på første innskudd får du også 500 kr ekstra oddsbonus. Du kan hente dine oddsbonuser til eSport her:

  • Besøk www.mobilebet.com og åpne konto
  • Få 50 kr gratisspill til eSport
  • 500 % bonus på første innskudd

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.