NorgesSpill odds

NorgesSpill odds

NorgesSpill odds

NorgesSpill odds er ikke en av de mest kjente bettingsidene, men med oddsbonuser uten omsetningskrav på hvert innskudd er det en bettingside som du bør besøke.

  • NorgesSpill oddsbonus: 100 % oddsbonus opptil 2500 kr
  • Omsetningskrav: 0X
  • Innskuddsmetoder: VISA, MasterCard, Trustly, Skrill, Paysafecard, Neteller
  • Mobil oddsapp: Nei
  • Scoringsoppdatering: Ja
  • Live fotballstream: Nei
  • Nettside: norgesspill.com

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

NorgesSpill oddsbonus

NorgesSpill odds skiller seg virkelig godt ut når det gjelder oddsbonuser. Ikke bare er det oddsbonus uten omsetningskrav, men du får også oddsbonus på hvert eneste innskudd du gjør. Når du gjør ditt første innskudd får du 100 % oddsbonus opptil 2500 kr. Når du har brukt denne oddsbonusen vil du få minst 10 % oddsbonus opptil 2500 kr på alle dine innskudd.

Mobil odds

NorgesSpill odds for mobil er en veldig oversiktlig og rask nettside. Du har full oversikt og det er enkelt å finne frem til de kampene du vil spille på. Du får også tilgang til live scoringsservice slik at du kan holde deg oppdatert på kampene du har spilt på. Kundesupporten er lett tilgjengelig på live chat på mobil, slik at du kan få hjelp dersom du trenger det.

Praktisk informasjon

NorgesSpill tilbyr et bredt utvalg av pengespill på nett. Her finner du spilleautomater, Lotto på nett, live casino og selvsagt odds. Kundesupporten er norsk, og døgnåpen, noe som gir deg den hjelpen du trenger, når du trenger det. En annen bra ting med NorgesSpill er at de tilbyr noe som heter Folkeandelen. Det betyr at du kan støtte norske lag og foreninger ved at deler av omsetningen på spillsiden blir gitt i støtte.