Mobilbet odds

Mobilbet odds

Mobilbet odds

Det er ikke mange bettingsider som er så raske som Mobilbet odds. Med mange innskuddsalternativer, høy odds og store bonuser passer denne bettingsiden for de fleste.

  • Mobilbet oddsbonus: 50 kr gratis oddsbonus + 500 % opptil 500 kr på første innskudd
  • Omsetningskrav: 10X / 8X
  • Innskuddsmetoder: VISA, MasterCard, Neteller, Skrill, Paysafecard, Trustly, Siru Mobile
  • Mobil oddsapp: Nei
  • Scoringsoppdatering: Ja
  • Live fotballstream: Nei
  • Nettside: mobilbet.com

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Mobilbet oddsbonus

Når du åpner konto på Mobilbet odds får du 50 kr gratis oddsbonus. Omsetningskravet på denne er 10X, noe som er veldig lavt med tanke på at dette er en gratis oddsbonus. Når du skal gjøre ditt første innskudd får du 500 % oddsbonus opptil 500 kr. På innskuddsbonusen for odds er omsetningskravet 8X, noe som er ganske bra dersom vi tar den store prosenten i betraktning. Når du leverer inn oddsspill på Mobilbet tjener du også lojalitetspoeng som du kan veksle inn mot gratisbet.

Mobil odds

Mobilbet odds er en av de raskeste bettingsidene i Norge, det selv uten noen oddsapp. Når du logger deg inn på bettingsiden lastes alle tilgjengelige spill og odds ned øyeblikkelig uten unødvendig ventetid. Mobilsiden er også veldig oversiktlig slik at du enkelt kan kontakte den norske kundesupporten eller sjekke hvilke oddsbonuser du har tilgjengelig.

Praktisk informasjon

Mobilbet odds har et veldig godt utvalg av innskuddsmetoder og du kan blant annet bruke Siru Mobil odds som er en mobilbetalingstjeneste. Selv om du ikke har mulighet til å se livestream fotball får du scoringsoppdateringer på Mobilbet. På bettingsiden har du også et stort utvalg av live casinospill og spilleautomater.