Bethard odds

Bethard odds

Bethard odds

Bethard odds er kjente for høy odds og stort utvalg av spillobjekter. I tillegg er det mange oddskampanjer som gir deg bonuser på bettingsiden.

  • Bethard oddsbonus: 100 % bonus opptil 1 000 kr
  • Omsetningskrav: 4X
  • Innskuddsmetoder: Neteller, Paysafecard, VISA, Zimpler, Skrill, MasterCard, Trustly, Siru Mobile
  • Mobil oddsapp: Ja
  • Scoringsoppdatering: Ja
  • Live fotballstream: Nei
  • Nettside: bethard.com

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Bethard oddsbonus

Som ny spiller på Bethard odds får du en velkomstbonus på 100 % opptil 1 000 kr. Omsetningskravet på denne er 4X bonus og innskudd. For å kvalifisere til Bethard oddsbonus kan du ikke gjøre innskudd med Neteller, Skrill og Paysafecard. Du finner også mange kampanjer med oddsbonuser på Bethard. Hver uke kan du for eksempel få et gratisbet på 100 kr. Du kan også delta i turneringer eller sikre deg garantibet som gir deg innsatsen tilbake dersom du taper.

Mobil odds

Bethard har en egen oddsapp og med denne på mobilen din kan du få rask tilgang til odds. Noe som er bra med Bethard er at du også finner oddssystemer som Yankee og Lucky. Bethard har nylig også frisket opp bettingsiden sin, noe som gjør at den er langt raskere enn den var tidligere. Med mobilbetaling fra Siru Mobile Odds er det også enkelt å gjøre innskudd med mobil og betale med faktura.

Praktisk informasjon

Bethard har et stort casino, men det er odds de først og fremst er kjent for. Noe som er spennende er Bethards satsning på Fantasy Sports Odds. Her kan du opprette egne arrangementer som du kan spille på, det tilfører noe helt nytt til oddsspill og det øker kraftig i popularitet. Bethard har norsk kundesupport, men denne er ikke tilgjengelig døgnet rundt. Men, du kan kontakte engelsk support på live chat eller mail slik at du får hjelp hele tiden når du trenger det. Bethard tilbyr ikke livestream fotball, men med live scoringsoppdateringer kan du fortsatt holde deg oppdatert på kampene du spiller på.